Pınar Altuğ: Şimdi Ünlü Olmak Çok Kolay

Bebek’te kameralara yansıyan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, samimi açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Altuğ, ‘Şimdi ünlü olmak çok kolay. İki olay yaptığında geçici bir süre bile gazete ya da ekranda olsan o an için gerçekten çok bilinir oluyorsun’ dedi.

13.01.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-16:17) Pınar Altuğ: Şimdi Ünlü Olmak Çok Kolay

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, geride bıraktığımız gün Bebek Sahili'nde yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Pınar Altuğ, günümüzde ünlü olmanın geçmişe göre daha kolay olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: ‘Şimdi ünlü olmak çok kolay. İki olay yaptığında geçici bir süre bile gazete ya da ekranda olsan o an için gerçekten çok bilinir oluyorsun. O bilinirlik birçok insanın başını döndürüyor. 'Ben oldum' havası başlayınca, o zaman tehlike çanları çalıyor’

46 yaşındaki Altuğ, günlerde taktığı dudak görünümlü maske ile ilgili soruyu da ‘Konuşacak konu kalmadığını düşünüyorum. İnsan bir maskenin üstüne bu kadar çok cümle kurar mı? Ne saçma’ şeklinde cevapladı. Pandemi süreci hakkında da konuşan Pınar Altuğ, ‘Bol bol kızım, eşim ve arkadaşlarımla evin bahçesinde vakit geçiriyorum. Sokakta oturmaktan canımız çıktı artık. En kalın kazaklar, montlar ve sosyal mesafe ile oturuyoruz’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal