Pınar Altuğ, Parkta Kızının Başına Gelen İstismar Girişimini Anlattı

Çocuklar Duymasın dizisi ile ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 9 yaşındaki kızı Su'yun parkta başına gelen istismar girişimini canlı yayında anlattı.

30.11.2018-14:43 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-15:57)

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 9 yaşındaki kızı su2yun başına gelen istismar girişimi olayını anlattı.

Pınar Altuğ kızıyla birlikte gittiği parkta bir adamın çocukların fotoğrafını çekmeye çalıştığını anlattı.

Altuğ, 'Bir kaç sene önce başıma bir şey geldi. Çocuk parkında Su arkadaşlarıyla oynarken bizde iki anne olarak arkadaşımla oturuyoruz. Sonra arkadaşım 'Biri Su'yun fotoğrafını mı çekiyor?' dedi. Ben de hemen fırlayıp yanına gittim.

'BİR PARENDE ATSANA'

Bir tane adam tek başına çocuk parkına girmiş Su'ya 'Bir parende atsana fotoğrafını çekeyim. 'Hava yaz ve Su'yun üzerinde elbise var. Benimki de fotoğraf çektirmeyi sevmediği için suratını asarak 'Hayır' diyor. Adamda 'Ne olacak benimde kızım var sen parende at ben senin fotoğrafını çekeyim' diyor. Adamın amacının ne olduğunu anladınız herhalde.

'ADAM BENİM KİM OLDUĞU ANLAMADI'

Ben adamın yanına 'Hayırdır ne oluyor?' diyerek gittim. Oda 'Ne var?' diyerek tepki gösterdi. Adam benim kim olduğumu anlayamadı sonra yanımdaki diğer erkek çocuklara dönerek 'O zaman sizi çekeyim' dedi. Adamla aramızda bir çit var yanına atlayamıyorum.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal