Pelin Karahan: Kendimle Gurur Duyuyorum

Kıbrıs Ada Kışı adlı diziyle televizyon izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Pelin Karahan, verdiği bir röportajda hakkında bilinmeyenleri anlattı. Karahan, kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

24.01.2021-13:41 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-13:41) Pelin Karahan: Kendimle Gurur Duyuyorum

Oya Çınar’a konuşan güzel oyuncu Pelin Karahan, samimi açıklamalarda bulundu.

Pelin Karahan, ‘Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir tablo var. Çok güzelsiniz, gençsiniz, evli ve mutlusunuz. Her şey göründüğü gibi mi?’ sorusuna ‘Hiçbir şey, hiç kimse mükemmel değil. Hepimizin kendi içinde kusurları var. Tabii ne kadarını yansıtıyoruz o ayrı bir şey. Ama benim de sinirli, üzgün, gergin ve mutsuz olduğum zamanlar oluyor. Mutlaka yolunda gitmeyen bir şeyler oluyor ama zaman içinde bardağın hep dolu tarafını görmeyi öğrendim’ şeklinde karşılık verdi.

Ünlü oyuncu, ‘Kat ettiğiniz mesafeye bakınca, kendinizle ilgili en gurur duyduğunuz yanlarınız neler?’ şeklindeki soruyu da şöyle cevapladı: ‘Valla kendimle gurur duyuyorum, bunu insanın kendine söylemesi doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama (Gülüyor) bu iyi bir şey bence. Nereden nereye geldim? Kendi başıma neler başardım? Hayallerimi ne kadar gerçekleştirdim? Bunun fakında olmak beni mutlu ediyor’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal