Payitaht Abdülhamid Son Bölümü Olan 47. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamid 47. son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid dizisi 47. son bölümde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizde...

21.04.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-12:42) Payitaht Abdülhamid Son Bölümü Olan 47. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1'in sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamid 47. son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid dizisi 47. son bölümde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 47. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid dizisi 47. son bölümd; Abdülhamid, Parvus'un göndermiş olduğu sandıktaki zehirli tozun etkisiyle hastalığının durumu gdirek artarken, Parvus amacına ulaşmaya yaklaşmaktadır. Pavrus ve Gertrude Bell iş birliği yaparak Abdülhamid'i tahttan indirecek ayaklanmaya hazırlanırlar.

Parvus'un planı kurulmuş ve ordu yolları tutmuş, hepsi kışlalarından Abdülhamid'i indirmek için çıkmıştır. 'Abdülhamid tahtını bırakmakta direnirse' Saray ve içindekiler topa tutulacaktır.

Bidar ve haremdekiler, Abdülhamid'in hastalığının üzüntüsü yaşar. Handan, Efsun'la olan kavgasının ardından bebeğini kaybeder.  

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal