Payitaht Abdülhamid Dizisinin Başrol Oyuncusu Hastanelik Oldu

TRT 1'in en sevilen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa karakterine hayat veren Cem Uçan, çekimler sırasında attan düştü. Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

16.04.2019-09:17 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-09:17) Payitaht Abdülhamid Dizisinin Başrol Oyuncusu Hastanelik Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi setinde feci bir kaza yaşandı. Başarılı oyuncu Bülent İnal'ın Abdülhamid Han karakterine hayat verdiği dizide Ahmet Celalettin Paşa karakteri ile izleyici karşısına çıkan Cem Uçan, çekimler esnasında feci bir kaza geçirdi.

Cem Uçan, çekimler esnasında bindiği attan düştü. Yakışıklı oyuncu atın ani hareketi ile düşerek ağır yaralandı.

CEM UÇAN HASTANEYE KALDIRILDI

Attan düşerek feci bir şekilde yaralanan başarılı oyuncu acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınacağı öğrenilen Cem Uçan'ın sağlık durumu hakkında sevenleri endişelendi.

'ATTAN DÜŞEREK KOLUMU VE BELİMDEKİ KÜÇÜK KEMİK KIRILDI'

Cem Uçan, hastane odasından bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Uçan, paylaşımına 'Canlar biraz bilgi kirliliği olmuş galiba. Sabahtan bu yana hadiseyi duyup arayan arkadaşlarımdan bunu anlıyorum. Dün bir kaza geçirdim canlar. Maalesef attan düşerek kolumu ve belimdeki küçük bir kemiği kırdım. Şu anda durumum çok iyi. Hastanedeyim, salı günü ameliyat olacağım.

'HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM'

İyi olacak her şey Allah'ın izni ile... Bu süreçte bir an olsun yanımdan ayrılmayan, gerekli müdahalelerin anında yapılmasını sağlayan yapımcımız Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, Es Film'in uygulayıcı yapımcısı Selda Hanım ve ekibine çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin kızçelerim. Tüm oyuncu dostlarıma ve kamera arkası ekibimize hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İyiyim ve daha iyi olacağım.' notunu ekledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal