Payitaht Abdülhamid 44. Bölüm Fragmanı

TRT 'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. En son 43. bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamit'in 44. bölümü fragmanının yayınlanmasından sonra, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri bekliyor.

27.03.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-16:56)

Cuma günlerini kasıp kavuran TRT 1'in sevilen Payitaht Abdülhamid dizisi heyecanlı bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi TRT 1 ekranlarında istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Payitaht Abdülhamid dizinin yeni bölümü 30 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak.

44. bölümde neler olacağı ise merak konusu...

PEKİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid, Parvus’u sadece satranç masasında değil, siyasi hamlelerinde de yenmekte ve Parvus giderek daha çok bilenmektedir.

Parvus, Ruslar ve Bulgar çeteleri üzerinden oyununa devam ederken, Abdülhamid’i ve Osmanlı İmparatorluğu’nu bu kez uluslararası, büyük bir krizin içine sokacaktır.

Öte yandan, Gertrude Bell, Arap Medeniyetinin yükselmesi için Osmanlı’dan bağımsız olmalsı gerektiğini savunmaktadır. Abdülhamid’e karşı gizliden bir savaş başlatır.

Seniha ve Bidar Sultan arasındaki sular durulmamaktadır. Seniha Sultan, Mehmet Selim’in ve karısı Handan’ın Saraya gelmesini sağlar. Onun bu adımı Abdülkadir’in ve Bidar Sultan’ın keyfini fena kaçıracaktır.

Rus gemileri Osmanlı sularına girmiş, her şey Parvus’un planladığı gibi işlemektedir. Abdülhamid’in bu defa çıkacak krizin önünü alması çok zor görünmektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal