Payitaht Abdühamid'in Son Bölümü Olan 45. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Payitaht Abdühamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdühamid 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdühamid 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? cevaplar haberimizde...

05.04.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-13:30)

Payitaht Abdühamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdühamid 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdühamid 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

TRT 1'in fenomen dizilerinden olan Payitaht Abdühamid'in heyecanla izlenen 44. bölümünün ardından 45. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlanmıştı. Merak uyandıran ilk fragmanın ardından 45. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı.

45. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Abdülhamid, Pervus'un hain planını bozup Arap öğrencilerin bombalı saldırıdan kurtulmasını sağlar. Gertruda Bell durumu lehine çevirir ve öğrencilere onları öldürmek isteyenin Abdülhamid olduğu yalanını söyler.

Mehmet Selim, geçmişte kalmış olan büyük aşkına benzeyen Efsun'la karşılaşır. Handan bu durumdan korkar ve Efsun'u saraydan ve eşinden uzak tutmaya çalışır.

Pervus darbe planı yapmaktadır. Öte yandan Abdülhamid ise ülkeyi kalkındırmak için fabrikalar açmak üzere harekete geçer. Pervus durumu öğrenince Abdülhamid'e tuzak ve karşısına iki seçenek sunar; Ya fabrikalardan vazgeçecek ya da afyon ticaretine yol verecektir.

Peki, Abdülhamid ne karar verecek? Pervus'a karşı nasıl biz yol izleyecek?

Payitaht Abdülhamid'in 45. yeni bölümü 6 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de... 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal