Patrick Dempsey'in Başrolünde Oynadığı Devils Dizisini CW Satın Aldı

The CW kanalı bünyesine severek takip edilen dizileri almaya devam ediyor. Son olarak, Patrick Dempsey'nin başrolünde oynadığı Sky Italia orijinal dizisi Devils'i satın aldı.

05.06.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:22) Patrick Dempsey'in Başrolünde Oynadığı Devils Dizisini CW Satın Aldı

The CW, begenerek takipedilen yapımları almaya devam ediyor. Şimdiki yapım, Patrick Dempsey'nin oynadığı Sky Italia orijinal dizisi Devils oldu.

CW, finansal gerilim dizisini NBCUniversal Global Distribution'dan aldı ve Çarşamba günleri saat 20.00'de yayınlaması planlanıyor. Oyuncu Patrick Dempsey, Deadline'a geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, finansal dünyaya ABD'den daha farklı bir bakış açısıyla uluslararası bir hikaye üzerinden bakmaktan hoşlandığını söyledi ve sözlerine şöyledevam etti; “Herkes Fransa'dan İtalya'ya kendi projelerini yapıyor ve artık sadece Amerikan pazarını beklemiyorlar. Bu yüzden uluslararası işbirliği yapmaya başlamamız ve görünürlük için bu fırsatları kullanmamız gerçekten önemli. İnanılmaz bir zamandayız ve söylenecek çok hikaye var. Bunun için her ülkeden yapımcılar ve yazarlarla birlikteyiz." Devils, hayranları diziyi bundan sonra The CW üzerinden izleyebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal