Papağanına İşkence Yapan Murat Özdemir Hakkında Karar Verildi

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasıyla tanınan, geçtiğimiz haftalarda papağanına yaptığı işkence ile gündeme bomba gibi düşen Murat Özdemir hakkında savcılık tarafından düzenlenen soruşturma tamamlandı.

13.04.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-16:25) Papağanına İşkence Yapan Murat Özdemir Hakkında Karar Verildi

TV8 de yayınlanan Yemekteyiz programına katılan daha sonra MasterChef Türkiye'de ekranlarda yer alan Murat Özdemir, papağanına işkence uyguladığı anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve gündem olmuştu. İlk olarak akıl hastanesinde tedavi göre Murat Özdemir, hastaneden çıktıktan sonra Acun Ilıcalı'dan özür dilediği bir video yayınlamışı.

MasterChef Murat Özdemir hakkında savcılığın yürüttü soruşturma tamamlandı. Savcılık, Murat Özdemir'in kendi hayvanına zarar vermesinden dolayı hakkında kovuşturmaya yer olmadığı kararını verdi.

MasterChef yarışmasındaki garip ve tutarsız hallerinden dolayı diskalifiye olan ve daha sonra kendisine zarar verdiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir, papağanına işkence uyguladığı görüntülerle vicdanları sızlatmıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

Papağanına işkence yaptığı görüntülerin yayılmamasının ardından büyük tepki toplaya Murat Özdemir gözaltına alınmış ve daha sonra adliyeye sevk edilmişti.

Alkollü olduğunu öne süren Özdemir, verdiği ifadede yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini söylemişti. Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği, MasterChef Murat hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

SAVCILIK, MURAT ÖZDEMİR HAKKINDAKİ SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Savcılık, Murat Özdemir hakkında yürütülen soruşturmada bir karara vardı. Savcılık, Murat Özdemir'in kendi hayvanına zarar verme kapsamında kalması nedeniyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal