Özge Törer Kimdir

Özge Törer kimdir? Özge Törer dizi ve filmleri nelerdir? İşte Özge Törer ile ilgili tüm detaylar...

03.07.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-13:09) Özge Törer Kimdir

Özge Törer, 2019 yılında yayın hayatına başlayan ‘Kuruluş Osman’ dizisindeki ‘Bala Hatun’ karakteri ile tanınmaya başlamış genç bir oyuncudur. 1.68 boyunda ve 56 kilodur. Özge Törer kimdir, kariyeri nasıl başlamıştır diye merak edenler bu yazımızı okuyabilirler.

Özgeçmişi

Özge Törer, 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise yıllarını İstanbul’da geçirdikten sonra üniversite eğitimi için bir süreliğine Muğla’ya yerleşti. Sıtkı Koçma Üniversitesi’nde sahne sanatları bölümünde eğitim gördü. Yüzmek, ata binmek gibi spor faaliyetleriyle de yakından ilgilenmektedir. Aydın’ın Didim ilçesine büyük hayranlık beslemektedir. Özge Törer kimdir diye düşünüyorsanız, kariyer hayatı ile gündeme gelen oyuncunun mesleki geçmişine göz atabilirsiniz.

Mesleki Kariyeri

Özge Törer, 2019 senesinde katıldığı ‘Kuruluş Osman’ dizisi seçmelerinde, dizinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ tarafından oldukça beğenilmiş ve dizi kadrosuna dahil edilmiştir. Dizide, ‘Osman Gazi’ karakterini canlandıran Burak Özçivit ile rol arkadaşı olmuştur. Özge Törer, Osman Gazi’nin ilk eşi ve Osman Gazi’ye akıl hocalığı yapan, dini alimi olan Şeyh Edebali’nin kızı Bala Hatun’u canlandırmaktadır. Özge Törer kimdir sorusunun cevabını arayanlar bu dizideki oyunculuk performansını inceleyebilirler.

Özge Törer, oyunculuğa profesyonel olarak yeni adım atmıştır. Henüz yaşı genç olduğundan, şimdiye kadar başka projelerde karşımıza çıkmamıştır. Oynadığı herhangi başka bir dizi, film veya reklam filmi bulunmamaktadır.

Oynadığı Diziler

2019 Kuruluş: Osman

Kuruluş: Osman Dizisi Konusu

Özge Törer’in ilk ekran deneyimi olan ‘Kuruluş Osman’ dizisi, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemini anlatmaktadır. Dizide, Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Gazi’nin yaptığı kahramanlıklar, tarihin en büyük imparatorluklarından olan Osmanlı’nın kuruluş devrindeki savaşlar işlenmektedir. Kısa zamanda televizyon dizileri arasında iddialı bir yere sahip olan ‘Diriliş Ertuğrul’da, Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş gibi oyuncular yer almaktadır.

Özge Törer ise Osman Gazi’nin eşi rolünde bu dizide yer almaktadır. Bala Hatun karakterine hayat veren Özge Törer kimdir diye araştırıyorsanız, kendisi bu dizide performansı ile geleceğin umut vadeden oyuncuları arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal