Özge Özpirinçci'nin Vücudundaki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum'da tatil yapıyor.

28.07.2017-08:28 - (Son Güncelleme: 28.07.2017-08:23) Özge Özpirinçci'nin Vücudundaki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Ekranların güzel oyuncusu Özge Özpirinçci ve aşk yaşadığı sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum’da tatil yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Yakın dostlarıyla güneşin ve denizin keyfini süren Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftin'den Özpirinçci'nin fit görünümü de gözlerden kaçmadı.



ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ TAKİPÇİSİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Film çekimleri geride bıraktığımız 11 Haziran'da başlayan 'Acı Tatlı Ekşi' filminde oynayan sevilen oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden kaşlarını yorumlarıyla eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen bir takipçisine cevap verdi. Fox TV ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Aşk Yeniden' isimli dizisi ile oyunculuk anlamındaki asıl çıkışını yakalayan başarılı isim Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı instagram üzerinden makyajsız bir fotoğrafını yayınladı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden olan Özge Özpirinçci'nin Yasemin isimli sosyal medya takipçisi fotoğrafın altına, "Allah aşkına doğal olacağız diye bu kaşlarınızı böyle yapmak zorunda mısınız? Çok kötü duruyor ve acilen kilo alman lazım" eleştirisinde bulundu.

"KAŞLARIMI DOĞAL BIRAKMAK BENİM TERCİHİM''

Ekranların sevilen oyuncusu Özge Özpirinçci ise, "Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Kaşlarımı doğal bırakmak benim tercihim ve şu anda oynadığım role uygun modelin bu olduğunu düşünüyorum. 'Acilen kilo alman lazım' demişsiniz. Fakat ben sağlıklı beslenen ve sporunu yapan bir insan olarak sanırım bu konuda sizin 'tavsiyeniz'dense kendi hislerimi dinlemeliyim ki ayrıca yine bu rol için bu kilonun uygun olduğunu düşünüyorum. Size iyi günler dilerim" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal