Ozan Güven'in Yeni Saçlarını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ünlü oyuncu Ozan Güven, Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

03.08.2017-09:24 - (Son Güncelleme: 03.08.2017-09:00) Ozan Güven'in Yeni Saçlarını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Reyting rekorları kıran 'Fi' dizisinde oynayan ünlü oyuncu Ozan Güven, Bodrum'da tatil yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Saçlarını komple kazıtan başarılı oyuncu Güven, şezlong keyfi yapıp, yakın dostlarıyla muhabbet etti.



OZAN GÜVEN'İN 'Fİ' DİZİSİNDE TAKTIĞI GÖZLÜĞÜN FİYATI DUYANLARI ŞOKE ETTİ!

Ozan Güven'in takıtığı gözlüklerin fiyatı herkesi şoke etti! Puhu TV'de yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Fi’ dizisinde ‘Psikiyatr Can Manay’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ozan Güven'in taktığı gözlüklerin fiyatı duyanları şoke etti. Ekranların sevilen oyuncusu Ozan Güven'in 'Psikiyatr Can Manay' karakterini canlandırırken taktığı gözlüğüm fiyatı 2 bin 500 TL. Puhu TV ekranlarında yayınlandığı günden itibaren her bölümde çok konuşulan 'Fi' dizisinde ünlü oyuncu Ozan Güven'in hayat verdiği 'Psikiyatr Can Manay'ın gözlükleri, seyircilerin dikkatini çekiyordu. Ekranların sevilen oyuncusu Ozan Güven'in reyting rekorları kıran 'Fi' dizisinde kullandığı bu gözlükler, Danimarka malı ve yaklaşık olarak 2 bin 500 TL.

Ekranların sevilen oyuncusu Ozan Güven, ‘Sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi’ lafına da gıcığım. Ya bunu öne çıkaran sensin zaten! Dünyanın genelinde de bu böyle ama topu topu üç ya da dört sevişme sahnesi old.u Hiç de öyle bahsedildiği kadar önemli değil. Ayrıca bütün Türkiye sevişmeden çocuk yapmış gibi davranıyor ya, ben en çok da buna şaşırıyorum!" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal