Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz Hakim Karşısında

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven'in yargılanmasına 13,30'da başlandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Güven ve Bulutsuz, avukatları ile birlikte katıldı.

21.01.2021-14:33 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-15:01) Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz Hakim Karşısında

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği de şiddet iddiasıyla bitmişti.

Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve hakaret suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istenmişti.

DHA'nın haberine göre; Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven, hakim karşısına çıktı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya önce Bulutsuz, ardından ise Güven avukatıyla birlikte geldi. Her iki taraf da basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

OZAN GÜVEN: AYLIK GELİRİM 5 BİN TL

Mahkemeye çıkan Ozan Güven, oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söyledi. Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira geliri olduğunu belirtti. 

Duruşma ifadelerin alınmasıyla devam ediyor. Duruşmada Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'den şikayetçi olduğunu söyledi.

DENİZ BULUTSUZ: YAŞANANLAR ÇOK AĞIRDI

IHA'da yer alan detaya göre; Şikayetçi olduğunu söyleyen Deniz Bulutsuz, 'Yaşananları tekrar anlatmazsam çok mutlu olurum. Yaşananlar çok ağırdı' şeklinde konuştu.

'BİLİNCİMİ KAYBETMİŞİM'

Deniz Bulutsuz, yaşadığı darp anını şu sözlerle anlattı:

Ozan Güven, bana abajurun camı ile vurdu. Merdivenlerde saçımdan tuttu, ben düştüm. Evden çıkmaya çalıştım, izin vermedi. Yerde beni tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Salon camından dışarıya sesimi duyurmak istedim, pencereyi de kapattı. Pencere ile kapı arasında gidip, gelirken epey darbe aldım. Bilincimi kaybetmişim, su dökerek beni uyandırdı. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım.

'FİZİKSEL ŞİDDETE MARUZ KALDIM'

Deniz Bulutsuz, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili, 'Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım' demişti.

Bulutsuz'dan sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını iddia etti ve aldığı darp raporundan bahsetti. Ünlü oyuncu da Deniz Bulutsuz'dan şikayetçi olmuştu.

Güven'in şikayeti üzerine ise Deniz Bulutsuz hakkında 'Basit yaralama' suçundan soruşturma açılmıştı. Bu soruşturma ise Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmişti. Ancak taraflar arasında herhangi bir uzlaşma sağlanamamıştı.

Görülen duruşmanın ardından dava 30 Nisan'a ertelendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal