Sevgilisini Darp Eden Ozan Güven Aylar Sonra Görüntülendi! Ünlü Oyuncuyu Görenler Tanımakta Güçlük Çekti

Sevgilisini darp ettikten sonra uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Ozan Güven, kameralara yansıdı. Güven’in son halini görenler tanıyamadı. İşte habere ilişkin detaylar…

21.01.2021-12:27 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-14:15)

Bir zamanlar dizi ve filmlerin aranan yüzü haline gelen ve Cem Yılmaz’ın muhakkak her projesinde yer alan oyuncu Ozan Güven uzun süredir ortalıkta yoktu. Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesinden sonra hiçbir projede yer alamayan ve hali hazırdaki projelerinin de iptal edildiği Ozan Güven, büyük bir tepki toplamıştı. Sosyal medyada büyük bir lince uğrayan ünlü oyuncunun son halini görenler ise tanımakta güçlük çekti. 

OZAN GÜVEN ORTALIĞA ÇIKTI

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği ortaya çıktıktan sonra hiçbir projede yer alamayan Ozan Güven’in kariyeri bir nevi bitmişti. Bunun ardından ünlü oyuncunun Ayvalık’a taşındığı haberi hızla yayıldı. Aylar sonra ilk defa İstanbul Fulya’da görüntülenen Güven, basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemedi. Uzun bir aranın ardından ünlü oyuncuyu karşılarında gören basın mensupları Ozan Güven’e; ‘’ Cem Bey kadroda sizin yer almadığınız dijital platforma bir dizi yaptı. Aranız mı kötü acaba?’’ diye sordu. Bu soruyu yanıtsız bırakan oyuncu yalnızca teşekkür etmekle yetindi. Deniz Bulutsuz’la olan davasının kapanana kadar ekranlarda yer almayacağı konusundaki kararının ardından Ozan Güven’in, uzun bir süre daha ekranlarda görülmeyeceği düşünülüyor. 

ozan

GÜVEN’İN BULUTSUZ’U DARP ETMESİNE YÖNELİK DAVA

Hayat arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp etmesine yönelik iddialardan sonra Ozan Güven deyim yerindeyse piyasadan silinmişti. Ünlü oyuncu hakkında 13,5 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmıştı. Bulutsuz kendisini darp eden sevgilisi Ozan Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu hakkında hazırlanan iddianamede; ‘’ Hakaret, kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti.’’ Bunun üzerine Ozan Güven de Deniz Bulutsuzdan şikayetçi olmuş, taraflar uzlaşamayınca iki ayrı iddianameden tek dosyaya birleştirilerek dava açılmıştı. 

ozans

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal