Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi Dizisi İçin Çağatay Ulusoy Düşünülüyor

Edebiyatımızda önemli bir yere sahip olan Nobel ödüllü çağdaş yazarlarından Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi adlı romanı dijital platforma taşınmak isteniyor. Hatta dizinin başrolü için bile bir aday var.

23.05.2020-13:53 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-13:51) Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi Dizisi İçin Çağatay Ulusoy Düşünülüyor

Amazon Prime Orhan Pmuk'un Masumiyet Müzesi kitabını dizi haline getirmeyi düşünüyor. Dizinin başrolü için de oyuncu Çağatay Ulusoy'un adı geçiyor.

Masumiyet Müzesi, dijital yayın platformlarından birisi olan Amazon Prime Video tarafından ekranlara uyarlanılacağı iddiası gündeme geldi. Şimdi ise, dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer alacağı iddia ediliyor. Henüz ünlü oyuncudan bu konuya dair bir açıklama gelmedi. Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesinin dijital platforma taşınacağı konuşuluyor. Daha öncede Hürriyet gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök’ün haberine göre Kemal Basmacı rolüne Kıvanç Tatlıtuğ’u düşünüldüğü konuşulmuştu. Yeni gelen haberlere göre, o rolde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal