Orhan Gencebay Hastaneye Kaldırıldı! Son Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz akşam göğüs ağrısı şikayetiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı yoğun bakıma kaldırılırken kalbine stent takıldı.

18.04.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-10:11) Orhan Gencebay Hastaneye Kaldırıldı! Son Sağlık Durumu Nasıl?

Filmleri ve yaptığı müzik ile her yaştan insanın gönlüne taht kuran usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın bir anda hastaneye kaldırılması ise hayranlarını korkuttu.

Orhan Gencebay, göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın kalbine stent takıldığı öğrenildi.

KALBİNE STENT TAKILDI

Usta sanatçı Orhan Gencebay, hastaneye yatırılması ile birlikte ilk müdahalenin ardından anjiyo işlemi gerçekleştirildi. Usta sanatçının tıkalı olan iki damarına stent takıldı.

ORHAN GENCEBAY SON SAĞLIK DURUMU 

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın kalbine stent takılmasının ardından son sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Bir süre müşahede altında tutulacak olan Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SEVİM EMRE'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Sevim Emre, paylaşımında 'Benim canlarım Orhan Babanız evet hastanede ama şükürler olsun yoğun bakımda değil. İki damara anjiyo yapıldı ve üç stent takıldı sağlık durumu gayet iyi emin ellerde. Telefonlarınıza geç dönüyorum, lütfen kusura bakmayın sevgiler teşekkürler güzel gönüllerinizden öpüyorum' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal