Ömür Gedik’ten Taytıyla Olay Yaratan Pınar Altuğ’a Destek

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen ismi Pınar Altuğ’un oy kullanmaya giderken giydiği tayt sosyal medyanın ve magazin hayatının gündemine bomba gibi düşmüştü. Giydiği taytla eleştirilerin hedefi haline gelen Altuğ’a Ömür Gedik’ten destek geldi.

02.04.2019-14:06 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-14:00) Ömür Gedik’ten Taytıyla Olay Yaratan Pınar Altuğ’a Destek

Pınar Altuğ, 31 Mart Yerel seçimlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitmiş, oyunu sandığa atarken bir de fotoğraf çektirmişti.

Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ’a anında binlerce eleştiri gelmiş, Altuğ fotoğrafı kırpıp İnstagram hesabına tekrar yüklemişti.

‘FÜTURSUZCA YORUMLAR YAPMAK KADINA ŞİDDETİN BAŞKA TÜRÜ’

Son günlerde Bülent Ersoy’la yaşadığı kürk krizleriyle gündemden düşmeyen Ömür Gedik’ten Pınar Altuğ’a destek geldi.

Gedik, ‘Kadına şiddeti bu hafta sonu Pınar Altuğ üzerinden bir kez daha gördük. Pınar, pazar günü elinde pusula, sandık önünde bir seçim fotoğrafı paylaştı. Taytındaki hoş olmayan görüntüyü fark etmeden koydu fotoğrafı Instagram ana sayfasına. Ama işte gelin görün ki o fotoğraf her yere yayılmıştı bir kere. Bir kadının yanlışlıkla, farkında olmadan koyup, uygunsuz olduğunu anladıktan sonra kaldırdığı fotoğrafı paylaşmak, yaymak, fütursuzca yorumlar yapmak kadına şiddetin bir başka türü bence.’ diyerek Altuğ’u eleştirenlere sert çıktı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya tıklayın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal