Okan Kurt'tan Fatih Ürek'e Sert Çıkış

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın boşandığı eşi iş adamı Okan Kurt, Fatih Ürek'in açıklamalarından sonra sessizliğini bozdu. Kurt, Fatih Ürek'e ateş püskürdü.

08.10.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-12:25) Okan Kurt'tan Fatih Ürek'e Sert Çıkış

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın boşandığı eşi iş adamı Okan Kurt, Fatih Ürek'in açıklamalarından sonra sessizliğini bozdu. Kurt, Fatih Ürek'e ateş püskürdü. Okan Kurt'un eleştiri oklarının hedefinde Fatih Ürek vardı. Son zamanlarda oldukça zor günler geçiren iş adamı Okan Kurt, ''Para bitti, evlilik bitti'' eleştirileri hakkında sessizliğini bozdu. Kurt, "Bizim evliliğimiz hiçbir zaman para üzerine kurulmadı, o yüzden de başlamadı ki... Borçlarımı yapılandırma yoluna gittim. En kısa zamanda bunları atlatıp, ticari yaşantıma sağlam adımlarla geri dönüş yapacağım. Bizimle ilgili bu tarz algılar yaratılması çok yanlış.'' açıklamasını yaptı.

"KENDİNE AİLE KURSUN"

İş adamı Okan Kurt, sevilen sunucu Fatih Ürek'in ''Okan Demet'in değil, kendi ailesinin yanında durdu'' sözleri için de ''Fatih Bey eğer imkanı varsa kendine bir aile kursun. Böyle başkalarını, karı kocayı ilgilendiren ailevi olaylar hakkında yorum yapmasın. Ailevi, namahrem konular bunlar. Kime ne anlatacağım? Bunlar iki kişiyi ilgilendiren durumlar, herkes saygı göstermeli, ortada biten bir evlilik var'' diyerek, sessizliğini bozdu.

Gittiği bir restoran çıkışı konuşan Okan Kurt, kızı Hira'yı istediği zaman gördüğünü belirterek ''Demet o konuda bana zorluk çıkarmıyor'' ifadesini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal