Okan Kurt Not Bırakıp Demet Akalın Ve Kızı Hira'ya Veda Etti!

İş adamı Okan Kurt'un eşi Demet Akalın ve kızı Hira'ya bıraktığı not, herkese duygu dolu anlar yaşattı.

17.08.2017-15:52 - (Son Güncelleme: 17.08.2017-16:33)

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, iş adamı eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile bir süredir tatil beldesi Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkarıyordu. Zengin iş adamı Okan Kurt, yoğun işleri dolayısıyla İstanbul'a dönüş yapmak zorunda kaldı. Demet Akalın ise, kızı Hira'yla birlikte Bodrum'da kaldı. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan iş adamı Okan Kurt'un giderken bıraktığı not ise kızı Hira'nın annesi Demet Akalın'a duygu dolu anlar yaşattı.

İş adamı Okan Kurt bir kâğıda, ''Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz.'' yazdı. Başka bir kâğıda ise biricik kızı Hira'ya şu notu bıraktı:

"Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, Cuma günü koynundayım."

Eşi Okan Kurt'un bu jesti karşısında duygu dolu anlar yaşayan sevilen şarkıcı Demet Akalın, notları sosyal medya hesabında ''Ağlayarak okuduk… Babamız işe döndü… Hayatımın anlamı güzel yârim seni çok seviyorum'' mesajıyla yayınladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal