Okan Bayülgen Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, yayın hayatına yeni başlayacak olan TV100 kanalında program yapmaya hazırlandığı haberleri ile gündeme geldi. Peki, Okan Bayülgen kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

13.03.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-17:55) Okan Bayülgen Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Ekranlarda uzun zamandır uzak duran Okan Bayülgen yayın hayatına yeni başlayacak olan TV100 kanalında yeni bir formatla döneceği haberleri ile gündeme geldi. Peki, Okan Bayülgen kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

OKAN BAYÜLGEN KİMDİR?

23 Mart 1964 yılı8nda dünyaya gelen Okan Bayülgen, altı yaşındayken yatılı okula verildi. İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra Galatasaray Lisesi'nde eğitim aldı.

Okula gitmemeye başlayan Bayülgen, annesi tarafından Bodrum'a yanına çağrıldı ve orada Bodrum Lisesi'nde eğitimine devam etti ancak daha sonra 1984 yılında Şişli Lisesi'ne kayıt olan ünlü şovmen oradan mezun olmuştur.

Fransa'ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başları ancak daha sonra aynı okulun ekonomi bölümüne kayıt olur.

Türkiye'ye dönen Bayülgen burada Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümünden mezun oldu.

Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga gibi şov programlarına imza atmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal