O Ses Türkiye Rap Jürisi'ne Tarkan Şoku

O Ses Türkiye Rap'in jürilerinden Murda, 'Napıyon Lan' adlı şarkısı için çektiği klibin bir bölümünde kendi görüntüsünün üzerine Tarkan'ın kafasını koymuştu. Murda ile iletişime geçen Tarkan'ın ekibi, 'Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız' dedi.

26.01.2021-10:02 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-10:02) O Ses Türkiye Rap Jürisi'ne Tarkan Şoku

Murda, yaklaşık 7 ay önce SFB ile işbirliği yaparak 'Napıyon Lan' adlı bir single hazırlamış, şarkıda Felemenkçe 'Ik doe nu Tarkan-dingen in m'n eigen land' (Şimdi kendi ülkemde Tarkan gibi iş yapıyorum) sözlerine yer vermişti.

Hazırlanan klipteki bir sahnede de Murda'nın görüntüsünün üzerine Tarkan'ın yüzü monte edilmişti. Ancak o birkaç saniyelik görüntü ünlü rapçi Murda'ya sorun yarattı. Murda, Tarkan'ın ekibinin kendisiyle iletişime geçtiğini ve klibi yayından kaldırmasını istediklerini açıkladı.

Tarkan'ın ekibinin 'Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız' dediğini anlatan rapçi, onlara 'Hollanda'daki yapım şirketimle görüşün' yanıtını verdiğini söyledi. Murda daha sonra Tarkan ve ekibinin bu konuda bir adım atmadığını dile getirdi. Olayın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.

İşte klipte kullanılan o sahne...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal