Nurgül Yeşilçay Yıllar Sonra İlk Kez Erkek Kardeşinin Fotoğrafını Paylaştı!

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, yıllar sonra ilk kez sosyal medya hesabından erkek kardeşinin fotoğrafını paylaştı.

26.09.2017-08:02 - (Son Güncelleme: 26.09.2017-11:44) Nurgül Yeşilçay Yıllar Sonra İlk Kez Erkek Kardeşinin Fotoğrafını Paylaştı!

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül yeşilçay, yıllar sonra ilk kez sosyal medya hesabından erkek kardeşinin fotoğrafını paylaştı. Erkek kardeşi Tutekin Yeşilçay'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncu Yeşilçay, herkesi şoke etti.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı fotoğrafına sosyal medya takipçileri, "Bir insan bu kadar mı benzer. Hele gözler ayna gibi", "Gözler aynı kardeşlerin maşallah size" gibi değerlendirmelerde bulundu. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın "Kardeş candır" notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kısa sürede 55 binden fazla beğeni aldı.



NURGÜL YEŞİLÇAY İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Senelerdir uzun kullandığı saçlarını kestirdiği görülen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, magazin muhabirlerine ''İşte yeni imajım, iyi çekin'' diyerek takıldı. Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde oynayan sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay, ''Yeni bir proje var mı?'' sorusuna, ''Vallahi yok, olsa söylerim'' cevabını verdi. Çanta tasarlayan ve Bodrum’da bir mağazada tanesini 3 bin TL’ye satan magazin dünyasının en sık takip ettiği oyunculardan olan Nurgül Yeşilçay'ın Arap bir hayranı mağazayı arayıp 100 adet çanta siparişi verip ve 300 bin TL’yi peşin yollamıştı. Herkes tarafından sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay, set aralarında, sahne sırası beklerken kendine kalan tüm zamanı nakış yaparak değerlendirmeye başlamış ve yaptığı nakışları çanta haline dönüştürmeye başlamıştı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu uğraşıyla ilgili olarak, “Kendimi bildim bileli resim yaparım, el işlerine yatkınlığım var. Zamana hükmetmek yerine onu en doğru en verimli şekilde kullanıyorum” açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal