NO 309 Oyuncuları Gerçekte Kim?

Fox Tv'nin sevilen dizisi No:309 oyuncuları gerçekte bakın kimler...

09.11.2016-17:01 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) NO 309 Oyuncuları Gerçekte Kim?

FOX izleyicisinin reytinglerde ilk sıraya çıkardığı NO 309 dizisi bu sezonun sürprizi oldu. En kötü rol keseni başrol oyuncuları olan dizi, yan rollerdeki isimlerin müthiş performansı ile öne çıktı. Dizide anne rollerinde isimler ve Erol ile Filiz karakteri büyük bir hayran kitlesi ve elbette reyting getiridi.

BAŞROLDEKİLERİ SİLDİLER

NO 309 dizinin yan rollerinde yer alan yılların usta ismi Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Erol Sarıhan'ı oynayan Cihan Ercan, Filiz Sarıhan'ı oynayan Ceren Taşçı , Yıldız Sarıhan'ı oyhayan Özlem Tokaslan ve elbette onun en büyük rakibi olan eltisi rolündeki Betül Sarıhan rolündeki Sevinç Erbulak dizinin ana karakterlerini oyunculukları ile silip attılar. Peki yaz sezonunun 'tutmaz' gözüyle görülen NO 309 dizisini reytinglerde zirveye taşıyan isimler. Gelin NO 309 dizisine başarı getiren isimleri yakından tanıyalım.

SUMRU YAVRUCUK NO 309'DE SONGÜL ŞEN
Sumru Yavrucuk NO 309'daki müthiş oyunculuğu ile dizinin tutmasını sağlayan isimlerin en başında geliyor. Dizide 3 kız annesi çiçekçi Songül'ü oynuyor.

DİZİDEKİ ROLÜ
NO 309'da Sumru Yavrucuk, 52 yaşında, üç kız annesi, eşi başka bir kadın için kendisini terk ettikten sonra çocuklarını, saçını süpürge ederek büyütüp bu yaşa getiren Songül isminde bir kadındır. Songül’ün en büyük arzusu kızlarını evlendirip rahata kavuşmaktır.

ÖDÜL KOLEKSİYONCUSU
Başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk tiyatro ve sinema dünyasının büyük ödüllerinin neredeyse tamamına sahip. Bir çok sinema filminde oynayan Sumru Yavrucuk, kendisinin yazıp yönettiği oyunlarda da yer aldı.

ÖRNEK OLDU
Sumru Yavrucuk geçen yıl çok güzel bir olayda da başroldeydi. Koruyucu aile adı altında 8 yaşında bir erkek çocuğunun sorumluluğunu üstlenen Sumru Yavrucuk onunla birlikte yaşamaya başladı. Aslen Ankaralı olan Sumru Yavrucuk, sağır ve dilsizlerin kullandığı işaret dili olan Gestuno’ya hakim bir konuşmacı olarak da bilinmektedir. Bu konuda da bir çok hayır işinde yer alıyor.

SEVİNÇ ERBULAK NO 309'DAKİ BETÜL SARIHAN ROLÜNDE
NO 309 dizisini reyting başarısı ile taçlandıran en önemli isimlerden biri de Sevinç Erbulak. Dizide eltisi Yıldız ile sürekli rekabet halinde olan, fitne ve fesada aklı çok iyi çalışan Betül Sarıhan rolünü başarıyla canlandırıyor.

SEVİNÇ ERBULAK KİMDİR?
Sevniç Erbulak'ın hayatının merkezinde kızı var. 1975 doğumlu olan Sevinç Erbulak tiyatrocu bir aileden geliyor. Anne ve babası da tanınmış isimler. Annesi Füsun Erbulak ve babası Altan Erbulak'dır.

SEVİNÇ ERBULAK EŞİ KİMDİR?
Sevinç Erbulak evliliğini sanat camiasının dışından bir isimle yaptı. Eşi Dalin Midyat avukatlık yapıyor. Bu evlilikten 2006 yılında Zeynep Kavin adını verdiği kızı dünyaya geldi.

CİHAN ERCAN - NO 309'DAKİ EROL SARİHAN
Cihan Ercan NO 309 dizisine canlandırdığı tipleme ile reyting kazandıran isimlerin başında geliyor. Filiz'in biraz aptal ama fesat eşini canlandıran Cihan Ercan bunun hakkını fazlasıyla veriyor.

CİHAN ERCAN KİMDİR?
1984 doğumlu olan Cihan Ercan aslen Ankaralı. Eğitimini Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Cihan Ercan, 2007 yılında Suç Dosyası dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Komşu Köyün Delisi, Bir Ömür Yetmez, Ben de Özledim gibi dizilerde rol alan Cihan Ercan , 2012 yılında Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı karakterle kariyerinde önemli bir çıkış yaptı.

SİNEMA FİLMLERİ
Başarılı oyuncu Cihan Ercan; Kaçma Birader, Kara Bela, Bana Masal Anlatma ve Deliha gibi sinema filmlerinde de rol aldı. Ercan sinema ve dizi sektörünün aranan isimlerinden biri.

CEREN TAŞÇI (FİLİZ SARIHAN ROLÜNDE)
NO 309 dizisinin Filiz'ini Ceren Taşçı canlandırıyor. Görgüsüz, şişman ve çirkin ama merhametli zengini oynayan Ceren Taşçı 27 yaşında. Ceren Taşçı ile ilgili en çok merak edilen gerçek hayatta nasıl göründüğü. Yani dizideki kadar şişman ve çirkin mi?

CEREN TAŞÇI ORJİNAL HALİ
Önce kilolardan başlayalım. Ceren Taşçı dizideki kadar şişman değil. O haline ancak slikon takviyesi ile gelebiliyor. Gerçekte 1.60 boyunda ve 65 kilo ağırlığında. Yüzündeki o büyük ben de yok.

ÖZLEM TOKASLAN NO 309'DAKİ YILDIZ
NO 309 dizisinde Betül'ün eltisi rolünde oynayan Özlem Tokasyan oyunculuğu ile alkış alan bir diğer isim.
Onur'un annesi olan Yıldız, hayatı boyunca eşi ve oğluyla ilgilenmekten başka bir şey yapmamış bir kadındır. Hayattaki en önemli amaçlarından biri eltisi Betül’e her anlamda üstünlük sağlamaktır.

ÖZLEM TOKASYAN KİMDİR?
Dizide zengin ve aristokrat takılan bir kadını oynayan Özlem Tokaslan 1973 doğumlu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı mezunu olan Özlem Tokaslan aslen İzmirli. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncularından olan Özlem Tokaslan, bir çok dizi ve filmde rol aldı.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal