Nihal Candan’dan Hakan Boy Açıklaması

İşte Benim Stilim adlı programla adını duyuran Nihal Candan, yüksek bir binanın terasından düşen ve hastanede yaşam mücadelesi veren eski sevgilisi Hakan Boy hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

10.09.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-16:46)

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde balkondan düşen eski sevgilisi Hakan Boy hakkında konuştu. Yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Candan, Hakan Boy’un ailesi tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Nihal Candan, 40 yaşındaki sevgilisi Hakan Boy’un evli olduğunun ortaya çıkmasının ardından eleştirilerin hedefi olmuştu. Yasak ilişki söylemleriyle gündeme gelen Candan, zor günler yaşadığını belirterek şunları söyledi: ‘Öncelikle beğenirler ya da beğenmezler ama benim uzun süre vakit geçirdiğim kalben ve ruhen gönül bağımın olduğu bir insan hastanede hayat mücadelesi veriyor. Ben bir suçlu gibi sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum’

Eski sevgilisinin boşanmak üzere olduğu dile getiren Nihal Candan, Hakan Boy'un eşiyle görüştüklerini söyledi. Boy ile birlikte olduğu için birçok zorlukla karşılaştığını belirten Nihal Candan, ‘Hakan'ın tanımadığım uzak akrabalarından tehdit mesajları alıyorum. Artık kendimi güvende hissetmek istiyorum’ ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Program sunucularından Arto Dalga ise Hakan Boy’un balkondan düştüğü günü şöyle anlattı: ‘Hakan'la abisi yemek yemişler. Hakan kendinde olmadığı için abisi kapıyı kilitliyor. Hakan gece dışarı çıkmak istediği için camdan çıkıp alt katın parmaklığına basarak inmeye çalışıyor. Fakat kendinde olmadığı için düşüyor’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal