Nicole Kidman ve Hugh Grant’in Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi Salgın Yüzünden Ertelendi

Merakla beklenen Nicole Kidman ve Hugh Grant’in başrolünde yeraldığı HBO dizisi coronavirüs salgını yüzünden ertelendi. Dizi normal şartlarda 10 Mayıs'ta izleyicisi ile buluşmayı planlıyordu ancak işler istenildiği gibi gitmedi.

30.03.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-08:57) Nicole Kidman ve Hugh Grant’in Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi Salgın Yüzünden Ertelendi

Nicole Kidman ve Hugh Grant’in başrollerinde yer HBO dizisi The Undoing’den salgın yüzünden ertelendi. Liane Moriarty’nin aynı adlı romanından televizyona uyarlanan "The Undoing" mayıs ayında yayına girmesi beklenen dizinin yayın tarihi belirsiz bir süreye ertelendi.

Fragmanları ile merak uyandıran dizisi The Undoing, 10 Mayıs'ta yayına girecekti ancak dünyayı saran coronavirüs salgını yüzünden dizi ertelenmek zorunda kaldı. Big Little Lies’ın yaratıcısı David E. Kelley’nin senaryosunu yazdığı ve Altın Küre ve Emmy ödüllü Nicole Kidman'ın başrolünde olduğu dizinin yayın tarihi salgın yüzünden ileri bir tarihe atıldı.Dizinin kadrosunda Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda DeAngelis, Noma Dumezweni gibi isimler başarılı oyuncular yer alıyor. 10 Mayıs'ta yayına girmesi beklenen The Undoing’ın yayın tarihi henüz bilinmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal