Neslihan Atagül Ve İlker Kaleli'nin Başrol Olduğu Dip Çekimlere Başladı!

Yapımını TMC’nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Uygar Kutlu’nun oturduğu DİP dizisinin ilk görselleri ortaya çıktı.

19.02.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 19.02.2018-15:52) Neslihan Atagül Ve İlker  Kaleli'nin Başrol Olduğu Dip Çekimlere Başladı!

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün başrolü oynayacağı Dip, Mart ayında Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de seyirci ile bir araya gelecek.

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ü buluşturan “Dip”; konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Geçen günlerde çekimlerine başlanan dizi, İstanbul Emniyeti’yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge’nin hikâyesini ekranlara taşıyacak.

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan insanla vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli’nin hayat verdiği Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığından itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları açılacaktır.

İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının arkasında her sır, yeni bir sırrı beraberinde getirecektir. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını beraber saracaklar.

Son Dakika Nagazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal