Neslihan Atagül, Burak Özçivit Sorusuna Ateş Püskürdü

Erkek giyim markası olan Hatemoğlu’nun reklam yüzü olan Kadir Doğulu, lansmana eşi Neslihan Atagül ile birlikte katıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan ikili, Burak Özçivit sorusunu duyunca sert tepki gösterdi.

22.10.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-17:57) Neslihan Atagül, Burak Özçivit Sorusuna Ateş Püskürdü

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün sürpriz yaptığını ‘Haberim yoktu burada olduğundan’ diyerek belli etti. Lansmanın detaylarını anlatan Doğulu; ‘Hedefi olan bir lansmandı, çok memnun edici. Sürdürülebilirlik üzerine kurulmuş bir kreasyon yarattı Hatemoğlu markası. Geri dönüşümden elde edilmiş kumaşlar ve üretim bandında çok az seviyede su kullanarak kreasyon yarattı, o yüzden çok memnunum. Bizim çift olarak doğaya ve onun yarattığına saygı duyan bir tarafımız var. O yüzden bir markayla bu anlamda bir araya gelip bunları ortaya çıkartabildiğimiz için çok memnunuz’ dedi.

Kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hayatının film olacağı ve başrolünü de Neslihan Atagül’ün oynayacağı konuşuluyordu. Ancak çift bunu yalanlamıştı. Konuyla ilgili konuşan Neslihan Atagül, ‘Yalanlamadık, öyle bir şey gerçek değil. Teklif geldi, içime sinmeyen şeyler vardı, onları da belirttim ve gayet profesyonel bir şekilde bu işte kendimi hissetmeyeceğimi, çok da verimli olmayacağımı söylemiştim. Buna rağmen haberler çıkınca tabii garip bir algı yaratılmaya çalışıldı gibi hissettim’ yanıtını verdi.

‘Yeni dizi çalışmalarınız var mı?’ sorusuna Kadir Doğulu ‘Var, ocak ayında. Pastel filmle el sıkıştık. Çok memnunum, harika bir ekiple tanıştım ve çok güzel bir proje ortaya çıkarttılar. İsmini ve kanalı söylememek, senaryodan tüyo vermemek için zor tutuyorum kendimi’ dedi. Ardından Kadir Doğulu’ya ‘Yeni bir film projesinde Burak Özçivit’le oynar mıydınız?’ diye sorulunca Neslihan Atagül sert bir çıkış yaptı.

‘Ne alakası var arkadaşlar? Soru sormak için soru soruyorsunuz. O kadar kısa zamanda bir araya geliyoruz ve sorduğunuz sorular bunlar, hiç memnun değilim gerçekten. Üzgünüm ama gerçekten hiç alakası yokken garip sorular soruyorsunuz’ dedi. Kadir Doğulu ise bu soruya gülerek karşılık verdi; ‘Ne alakası var herkesin yolu açık olsun’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal