Neslihan Atagül Bornozlu Paylaşım

Oyuncu Kadir Doğulu ile gözlerden uzak bir şekilde evliliğini sürdüren güzel oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından bornozlu paylaşımda bulundu. Atagül'ün paylaşımına binlerce beğeni geldi.

14.02.2019-17:39 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-17:39) Neslihan Atagül Bornozlu Paylaşım

Oyuncu Kadir Doğulu ile gözlerden uzak bir şekilde evliliğini sürdüren güzel oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından bornozlu paylaşımda bulundu. Atagül'ün paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Ünlü isimler arasında uzun zamandır popüler olan bornozlu fotoğraf paylaşma akımına Kadir Doğulu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül de dahil oldu.

BORNOZLA POZ VERDİ

Ünlü bir marka için objektif karşısına geçen güzel oyuncu Neslihan Atagül, bornozla poz verdi. Doğal haliyle oldukça dikkat çeken Atagül'ün paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

İşte o paylaşım;

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Neslihan Atagül'ün annesi Beyaz Rus, babası Çerkez kökenlidir.

Neslihan Atagül 13 yaşındayken Erberk Ajans'ına annesiyle gidip kaydını yaptırmış ve ardından 1 ay sonra reklam filminde oynamıştır.

Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır.

2006 yılında Yaprak Dökümü dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2006 yılında 'İlk Aşk' filminde usta isimlerden Vahide Gördüm, Çetin Tekindor ile rol alma şansını yakaladı.

Bu filmdeki rolü sayesinde Altın Koza Film Festivalinde 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü' aldı.

2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide rol aldı. Yine usta oyuncular olan Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi isimlerle oynama şansını yakaladı.

Neslihan Atagül 2012 yılında 'Araf' adlı filmde performansıyla göz doldurdu.Neslihan Atagül, 2013 yılında başrollerini Kadir Doğulu ile paylaştığı 'Fatih-Harbiye' dizisinde rol aldı.

Son olarak Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit'le başrolleri paylaşan Neslihan Atagül, oyunculuğu ile bütün alkışları topladı.

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile dünyaevine girdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal