Nefes Nefese Rüya Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Rüya hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Rüya kimdir? Rüya’nın gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı dizilerle ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

06.10.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-13:18) Nefes Nefese Rüya Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Rüya hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Rüya kimdir? Rüya’nın gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı dizilerle ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

Nefes Nefese Rüya Kim?

TMC yapımın yapımcılığını üstlendiği Uğur Yücel’in yönetmen koltuğunda Nefes Nefese dizisinde Rüya, babası Ayaz Kıran ile Almanya, Belin’de sıradan bir hayata sahipken günün birinde yıllardır görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenir. Hemen yola koyulan Rüya yanında babası Ayaz ile Suriye’ye gider ve olaylar da tam da bu noktada karışır. Hem Rüya’yı hem Ayaz’ı orada hiç beklemediği olaylar zinciri beklemektedir.

Babasının her sözünü dinleyen, babasına saygısından bir gün dahi ödün vermeyen Rüya’yı beklenmedik olaylar karşılar. “Hep babam vardı yanımda, kalp kırmaz, ah almaz, karıncayı incitmez canım babam.” diyerek babasını tanıtan Rüya babasının aslında “Atmaca” lakaplı karanlık bir adam olduğundan bihaberdir.

Annesinin bulunduğu yer olan Suriye işgal altında olunca Rüya’nın annesine ulaşmak için Boran ile sahte de olsa bir evlilik yapması gerekmektedir. Yusuf ile tam da bu noktada kaderde yolları kesişir. Yıllar önce annesini kaybetmiş olan Yusuf eski topraklarına geri döndüğünde Rüya ile karşılaşır. Rüya’nın babasına silah doğrultan Yusuf daha sonra Rüya’yı da alıp Antakya’ya döner. Rüyayı Antakya’da yeni bir hayat beklemektedir.

Nefes Nefese Rüya’nın Gerçek Adı

melisa şenolsun ile ilgili görsel sonucu

Nefes nefese izleyeceğimiz dizinin baş karakterlerinden Rüya’nın gerçek adı ise Melisa Şenolsun. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz disinde rol almış olan Melisa Şenolsun, 1996 senesinde İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde halen öğrenci olan oyuncunun kamera karşısına çıktığı ilk dizi yine Star Tv’de yayınlanmış olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi olmuştur.

Bu dizide canlandırdığı Hande karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu bu dizinin ardından Kiralık Aşk adlı dizide Sude karakteri ile tekrar seyirci ile buluşmuştur. Pantenne Altın Kelebek’de yıldızı parlayanlar kategorisinde ödüle layık görülen oyuncu, son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Cemre karakterine hayat vermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal