Naomi Campbell: Sigarayı Yüzerek Bıraktım

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, verdiği bir röportajda 2021 için koyduğu hedeflerden ilkini gerçekleştirdiğini belirtti. Campbell, sigarayı bıraktığını söyledi.

26.01.2021-09:00 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-09:00) Naomi Campbell: Sigarayı Yüzerek Bıraktım

50 yaşındaki süper model Naomi Campbell, The Sun gazetesine röportaj verdi. Campbell, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Şimdilerde yaşamını Kenya’da sürdüren güzel model, sigarayı bıraktığını açıkladı. Naomi Campbell, konuyla ilgili ‘Yılbaşı arifesinde bıraktım. O günden beri her öğleden sonra okyanusta 1-2 saat yüzdüm’ ifadelerini kullandı. Hayranları da Campbell’i bu kararından dolayı takdir etti.

NE OLMUŞTU?

Verdiği bir röportajda ırkçılık hakkında konuşan Naomi Campbell, ‘Geçmişte insanların beni ırkçılığı mazeret olarak kullanmakla suçlamasını istemedim. Bu nedenle gençken yaptığım bazı şeylerin ırkım için kötü olduğu söylendi. Ancak, şu an karar verirken kendimden çok kültürüm ve ırkımı daha fazla düşünüyorum' demişti. Campbell, siyahi olduğu için birçok dergide yer alamadığını belirterek ‘Irkçılığı bastırmak yerine ortaya çıkarıp, ırkçılıkla başa çıkmalılar’ ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal