Nagihan Karadere'den Bomba İddia: Sema Beni Tehdit Etti

Türkiye'nin en gözde yarışmalarından olan Survivor 2018 All Star yarışmasının iki başarılı kadın yarışmacısı Nagihan Karadere ile Sema Aydemir, sosyal medya üzerinden kavga etmişti. Nagihan Karadere, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

12.04.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-12:07)

Survivor Panorama yorumcularından olan Nagihan Karadere ve Sema Aydemir'in sosyal medyada kavga etmesi gündemde bomba etkisi yarattı.

Sosyal medya üzerinden ağır sözlerle birbirlerine ithamlarda bulunan Sema ve Nagihan, paylaşımları ile gündem oldu. Nagihan Karadere, 2. Sayfa programına konuk oldu ve Sema Aydemir'le arasında yaşananları anlattı.

'İYİ Kİ ERKEN POSTALADIM SENİ'

Nagihan, Sema'ya karşı yaptığı ' Kuyruk acısı bu kadar kolay geçmez. Seni nasıl gömdüğümü, nasıl hastanelik olduğunu ve çaresizliğini anlat! İyi ki erken postaladım seni yoksa şimdi tımarhanede yatıyordun, boş konuşma işine bak hadi naş!' paylaşımı hakkında konuştu.

Sema Aydemir, Nagihan'dan gelen hakaret dolu söylemlere 'Senin karşında yenildiğinde elini kalbine koyup selam veren, performansına saygı duyan bir yarışmacı var unutma. Benim karşımda ise varlığımda hiç bir zaman adının geçmediği, en iyilere çıkamadığı için karşı takıma kaçan bir yarışmacı var. Ben kaybettiğimde saygılı ve asil olabilirim ama sen kazandığında da bir halt olamazsın.' demişti.

'BANA KANLI SOPA MESAJI ATTI'

Yaptığı hakaret dolu paylaşım ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Nagihan Karadere, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nagihan, 'Birkaç şey daha oldu ve ben sustum sonra bir yayından sonra bana kanlı sopa mesajı attı. Ben de ondan sonra bu yazıyı yayınladım. Her yerde benim mesajım yayınladığı için haklıyken haksız durumuna düştüm. Olan yine bana oldu.

'TEHDİT GİBİ BİR MESAJDI'

Tehdit gibi bir mesajdı. Ben yarışmada karşı takıma geçerek onlarla mücadele ettim. All star takımının kuyruk acıları var. Sema'yla performansımızın arasında çok fark var. İyi ki yarışmada şampiyon olmamışım sadece ben değil herkesin başı ağrırdı.

'HAZIMSIZLIK VAR'

Bir hazımsızlık var. Karşılaşsak hiçbir şey olmaz. Bir ara gelince 'merhaba' diyerek elimi uzatıyorum' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal