Nagehan Şaşmaz'dan Necati Şaşmaz'a Karşı Hamle!

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL değerinde tazminat davası ve çocukları için velayet davası açmıştı. Nagehan Şaşmaz'dan karşı hamle geldi.

02.02.2019-13:07 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-13:05) Nagehan Şaşmaz'dan Necati Şaşmaz'a Karşı Hamle!

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL değerinde tazminat davası ve çocukları için velayet davası açmıştı. Nagehan Şaşmaz'dan karşı hamle geldi.

Necati Şaşmaz 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'la boşanma kararı aldıktan sonra atağa geçti ve avukatı aracılığıyla dava açtı. Şaşmaz'ın boşanma dilekçesindeki detaylar şaşkınlık yarattı.

Necati Şaşmaz, Negahan Şaşmaz'dan 10 milyon lira maddi ve manevi tazminat talep ederken, çocukların velayetini de istemişti. Nagehan Şaşmaz'dan karşı hamle geldi ve boşanma davası açtı.

Negahan Şaşmaz'ın boşanma dilekçesinin detayları ortaya çıktı. Nagehan Şaşmaz, evliliğinin çok iyi başladığını ancak daha sonra kötü muamele gördüğünü ve ihanete uğradığını iddia ederek 20 milyon TL tazminat talebinde bulunurken aylık 60 bin TL nafaka istedi.

'POLAT ALEMDAR GİBİ DAVRANACAĞIM'

Nagehan Şaşmaz, eşinin kendisine tehditlerde bulunarak 'Sana Polat Alemdar gibi davranacağım' dediğini iddia etti. Dilekçede yer alan başka iddialara göre Necati Şaşmaz'ın genel ahlaka aykırı davranışları, kötü alışkanlıkları, bağımlılıkları, ihaneti, uyguladığı fiziksel, cinsel, duygusal şiddet uyguladığı öne sürüldü.

PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI

Necati Şaşmaz'ın eşine psikolojik şiddet uygulayarak üniversiteye göndermek istemediğini 'Ben üniversite mezunu değilim. Senin üniversite bitirmen beni ezer, okula gitmeni istemiyorum. Zaten senden bir b.k olmaz daha fazla zorlama' dediği iddia edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal