Mustafa Uslu, Erken Petekkaya'nın Uçakta Yaşadıklarını Anlattı

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Dalaman uçağından indirildiği görüntülerle gündem oldu. Petekkaya'nın yakın dostu Mustafa Uslu, uçakta yaşanan kriz hakkında açıklamalarda bulundu.

29.03.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-11:08) Mustafa Uslu, Erken Petekkaya'nın Uçakta Yaşadıklarını Anlattı

Fox TV ekranlarında yayınlanmış olan ancak reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyen Vurgun dizisinde rol almış olan Erkan Petekkaya, sosyal medyada yayılan görüntüleri ile gündem oldu.

Dalaman uçağında yaşadığı tartışma ve daha sonra uçaktan indirilmesi ile şaşkınlık yaratan Petekkaya hakkında birçok iddia ortaya atıldı.

MUSTAFA USLU CANLI YAYINA BAĞLANDI

Erkan Petekkaya hakkında ortaya atılan iddiaların ardından yakın dostu Mustafa Uslu, bir magazin programına telefonla bağlanıp uçakta yaşananlara dair bütün gerçekleri anlattı. Mustafa Uslu, Erkan Petekkaya'nın uçakta başına gelenler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'TEZGAH KURULD, YAPILANLARDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜN'

Petekkaya'nın suçu olmadığını ifade eden ünlü yapımcı Mustafa Uslu, 'Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

'KENDİSİNE FİZİKİ BİR ŞEY YAPILMIŞ'

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş… 'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal