Mustafa Sandal Ve Emina Çiftinden Flaş Gelişme!

Boşanacakları gündemden düşmeyen Emina Sandal ve Mustafa Sandal'ın Sırbistan’da yayınlanan Gloria dergisindeki “Çift, evliliklerinin 10’uncu yılını Londra’da gözlerden uzakta kutladı” haberi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

30.01.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 30.01.2018-10:37) Mustafa Sandal Ve Emina Çiftinden Flaş Gelişme!

Mustafa Sandal (36) ile Sırbistan’da doğup büyüyen Boşnak asıllı şarkıcı Emina Jahovic (36), 13 Ocak 2008 yılında evlenmişti.

Geçen Kasım’da oğulları Yaman (9) ve Yavuz’a (5) rağmen aralarına kara soğuk sular girdi. Mustafa Sandal evi terk etti. Çift “Sorunlarımız var” dese de birbirlerinin doğum günlerini sosyal medya üzerinde kutlamayı da ihmal etmedi. Geçtiğimiz hafta aynı gün yeni şarkılarını duyurmaları ise “Ayrılığı reklam için kullandıkları” iddialarına sebep oldu.

Emina Sandal dün Instagram hesabı üzerinden verdiği pozda Sırp dergisi Gloria’nın kapağını paylaştı. Derginin içindeki haberde ise şöyle yazıyordu: “Boşanacakları söylentilerine rağmen Emina Jahoviç geçtiğimiz günlerde Londra’da Türk pop yıldızı Mustafa Sandal ile evliliklerinin onuncu yılını kutladı.” Emina Sandal dergiye “2 oğlumuz var. Üçüncüyü kız istiyoruz” yorumunda bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal