Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'in Yeni Tarzı Görenleri Şoke Etti!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin sosyetik eşi Selin İmer'in, yeni tarzını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

22.09.2017-07:55 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-09:51) Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'in Yeni Tarzı Görenleri Şoke Etti!

Oğlu Arın'ın annesi Sinem Gedik'ten olaylı bir şekilde boşandıktan sonra magazin dünyasının gündeminde uzun süre konuşulan ünlü şarkcıı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer’le birlikte bir mekandan çıkarken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Mekandan el ele ayrılan Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, gazetecilerin sorduğu hamilelik soruları karşısında konuşmadı. Hızlıca kapıda bekleyen lüks araçlarına binen Ceceli ve İmer çifti, trafiğin kilitlenmesine ve diğer araç sürücülerin kornaya basarak tepki göstermesine neden oldu. Sosyetik güzel Selin İmer'in yeni tarzı da dikkatlerden kaçmadı.



MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den boşandıktan sonra adı sarışın güzel Selin İmer'le anılmaya başlayan, ardından da yaşadıkları aşk fotoğraflarla ortaya çıkan ve son zamanlarda sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, 1980 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Müzik yaşamına küçük yaşlarda başlayan ünlü popçu Ceceli, aynı zamanda dizilerde de boy göstermiştir. Müzik kariyerine ünlü isimlerin vokalistliğini yaparak başlayan Ceceli, ilk albümünü 2009 yılında piyasaya sürdü. Birçok albüme imzasını atan ve ödül alan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, 2003 yılında hacca gitmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal