Mustafa Ceceli Eski Eşi Sinem Ceceli Hakkında Tüm Gerçekleri Açıkladı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Ceceli hakkında sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.06.2017-08:36 - (Son Güncelleme: 05.06.2017-10:10) Mustafa Ceceli Eski Eşi Sinem Ceceli Hakkında Tüm Gerçekleri Açıkladı!
Son zamanlarda adını magazin dünyasında sıklıkla duyduğumuz ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geride bıraktığımız haftalarda boşandığı eşi Sinem Ceceli'nin gizli saklı bilgisayarına girip e-posta hesabından sarışın güzel Selin İmer'le çekilen fotoğrafları aldığını ve boşanma protokolündeki isteklerin yerine getirilmesinden sonra basına servis ettiğini ileri sürdü. Boşandığı eşi Sinem Ceceli ile ayrılığı ve sarışın güzel Selin İmer’le birlikteliği uzun süre gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı açıklamada boşanma sürecinin geride bıraktığımız Ocak ayında başladığını, yeni sevgilisi sarışın güzel Selin İmer'in evliliğinin bitmesiyle bir ilgisi olmadığını söyleyerek, 9 senelik hayat arkadaşı Sinem Ceceli'yi suçladı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli dün suçladığı eski eşi Sinem Ceceli'yle ilgili geride bıraktığımız haftalarda yaptığı açıklamada ise "Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa eşimindir." açıklamasını yapmıştı.

İşte ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin dün akşam saatlerinde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama…

“Sustum belki gerçek açığa çıkar diye bekledim.. Lakin ben sustukça daha da çarpıtıldı zaten zor olan bu süreç… Senelerdir devam eden fikir ayrılıkları çatırdattı önce evliliği, ardı arkası kesilmeyen kavgalar da kaçınılmaz sona getirdi bizi.

Ocak ayında başlayan boşanma süreci sanki bir haftada olup bitmiş gibi yansıtıldı. Boşanma kararımızdan çok sonra başlayan ilişkim, sanki boşanma nedeni gibi gösterildi. Bu fotoğrafları basına kim ve kimlerin verdiği apaçık ortada zaten. Amaç; beni karalamak…
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal