Musa Uzunlar'dan Tazminat Davası

Musa Uzunlar, 'Fatmagül'ün Suçu Ne' adlı dizide 6 bölümlük ücretini alamadığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Musa Uzunlar, 'Mandalina Casting' şirketine 84.525 lira tazminat davası açtı ve icra takibi başlattı.

04.05.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:14) Musa Uzunlar'dan Tazminat Davası

Usta oyuncu Musa Uzunlar, 2010 yılında ekranlara getirilmiş olan ‘Fatmagül'ün Suçu Ne’ dizisinde Reşat Yaşaran karakterine hayat vermişti.

Musa Uzunlar, iddiaya göre dizinin son 6 bölümlük ücretini alamadı. Bu olay üzerine oyunculuk akdi ile mahkemeye başvurdu.

Bölüm başına 10 bin lira anlaşması olduğu söylenen oyuncunu ücretini faiziyle birlikte alıp 84.525 TL alacağı idda edildi.

Mandalina Cast firma yetkilileri icra kararına itiraz etti.

Fikri Sinai Haklar Hukuk mahkemesi oyuncunun ücretinin tamamının verdiğini ileri süren şirketin deliller gösteremedğini belirterek davayı kabul etti.

Mahkeme, Musa Uzunlar'a, 79 bin 500 lira ödemesine karar verdi. Şirket, mahkemenin kararına itiraz etti ve dosya Yargıtay'a gönderildi.

Yargıtay, mahkemenin komisyon ve alacak ücretinin yeniden hesaplanmasını talep etti ve dosyayı yerel mahkemeye geri gönderdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal