Murat Yıldırım'ın Eşi İmane Elbani'nin Gözlükleri Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım'ın eşi İmane Elbani'nin gözlükleri, sosyal medyada büyük ses getirdi.

02.08.2017-11:54 - (Son Güncelleme: 02.08.2017-11:46) Murat Yıldırım'ın Eşi İmane Elbani'nin Gözlükleri Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani ile önceki gün Nişantaşı’nda gazerken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Sakallı haliyle gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, “Tatilden yeni döndük. Her şey yolunda. Şimdi iş zamanı. Projeler var” açıklamasını yaparken, Fas'lı model Elbani'nin taktığı gözlük ise dikkatlerden kaçmadı.



MURAT YILDIRIM KİMDİR?

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının ünlü sunucusu Murat Yıldırım 1979 yılında Konya'da dünyaya geldi. Ünlü sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nünden mezun olduktan sonra, amatör oyunculuk yapmaya başladı. Televizyon dünyası ile ilk tanışması ise 2003 senesinde 'Ölümsüz Aşk' dizisi ile başlamıştır. 2006 yılında yayınlanan 'Fırtına' dizisinde başrol oynayarak büyük çıkış yakalayan ünlü sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım, aynı sene sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan 'Araf' filmi ile ilk kez başrol oynadı. Ardından birçok dizi ve sinema projelerinde de boy gösteren ünlü sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım, 2006 yılının Aralık ayında Faslı model Imane Elbani ile dünyaevine girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal