Murat Boz'un Aslı Enver'e İlan-ı Aşk Ettiği Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Genç kızların sevgilisi Murat Boz'un sosyal medya paylaşımı hayranlarını sevindirdi.

30.06.2017-13:19 - (Son Güncelleme: 30.06.2017-15:51) Murat Boz'un Aslı Enver'e İlan-ı Aşk Ettiği Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Geride bıraktığımız Mayıs ayında ayrılık kararı aldıkları iddia edilen yakışıklı popçu Murat Boz ve 'İstanbullu Gelin' dizisinin başrol oyuncusu Aslı Enver, önceki gün Bodrum’da magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Barışmanın resmi fotoğrafı dün gece geç saatlerde 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan sevilen şarkıcı Murat Boz'un sosyal medya hesabından yayınlandı. Ayrılıkları ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Murat Boz ve güzel oyuncu Aslı Enver çifti, dün akşam dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe birlikte katıldı. Murat Boz ve Aslı Enver çifti, barıştıklarını artık gizlemiyor.

MURAT BOZ İLAN-I AŞK ETTİ

Sevilen oyuncu Aslı Enver ve Murat Boz çifti, barışmalarının üzerine ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe birlikte katıldı. Dün akşam gerçekleşen düğünde tüm gözler, düğün yerine tekne ile gelen Aslı Enver ve Murat Boz çiftindeydi. Geceden sonra ünlü popçu Murat Boz, kişisel sosyal medya hesabından bu kareyi paylaşarak adeta sevgilisi Aslı Enver'e ilan-ı aşk etti. Murat Boz'un fotoğrafı kullanıcı yorumlarına kapatması ise gözlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal