Murat Boz'dan Aslı Enver'e Sürpriz Evlilik Teklif!

Ünlü popçu Murat Boz ve güzel oyuncu Aslı Enver'in tekrardan bir araya geleceği konuşulurken, Murat Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklif ettiği iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

15.08.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-12:36)

Ünlü popçu Murat Boz ve başarılı oyuncu sevgilisi Aslı Enver 4 ay önce ayrılık kararı almış ve ilişkilerini noktalamıştı. Murat Boz'un ise yaklaşık bir aydır barışmak için çabaladığı konuşuluyordu.

Geçtiğimiz Nisan ayında ani bir karar ile ayrılık kararı alan magazin dünaysının ünlü çifti Murat Boz ve Aslı Enver'den magazin gündemini hareketlendiren haber geldi.

MURAT BOZ EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Son zamanlarda Aslı Enver ile barışmaya çalışan ünlü poçu Murat Boz'un evlilik teklif ettiği haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, ünlü çiftin barışması için araya girmişti ve yakın zamanda barışacaklarının da sinyalini vermişti.



ASLI ENVER KARARSIZ KALDI

Aslı Enver, iki buçuk yıl birlikte olduğu ve kısa süre önce yollarını ayırdığı Murat Boz'dan evlilik teklifi gelmesi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve düşünmek için zaman istediği konuşuluyor.

Ünlü çiftin barışmasındaki en büyük etkenin de Murat Boz'un annesi Nedret Boz olduğu konuşuluyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal