Murat Boz: Bilerek ve İsteyerek Yaptığım Bir Şey Değildi

Ünlü şarkıcı Murat Boz, spor çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Murat Boz, O Ses Türkiye hakkında sorulan soruları yanıtladı. İşte haberin detayları...

01.07.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-17:40) Murat Boz: Bilerek ve İsteyerek Yaptığım Bir Şey Değildi

O Ses Türkiye stüdyosundan Hadise ile yaptığı paylaşımla çok konuşulan Murat Boz, o paylaşım hakkında gelen soruları cevapladı.

Karantina günlerinin kendisi için olumlu geçmekte olduğunu söyleyen Murat Boz, O Ses Türkiye hakkındaki soruları yanıtladı. Jüriden ayrılan yakışıklı şarkıcı “İki jüri arkadaşımı da çok seviyorum, gerçekten hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bi insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, çok seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama belki ileride tekrar bir araya gelebiliriz” şeklinde konuştu. Ayrılık iddialarının olduğu gün Hadise ile birlikte veda paylaşımı yapan Boz o paylaşım hakkında şunları söyledi; “O gün Acun bir açıklama yapmış ‘Jüri değişecek’ diye, benim durumdan haberim yoktu. Ben sadece fotoğrafı sevdiğim için paylaşmıştım. İnsanlar da haklı olarak ‘Murat Boz'mu gidiyor’ dedi ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değildi açıkçası.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal