Muhteşem İkili Yağmur Kim? (MKC’nin Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan Muhteşem İkili dizisinde Yağmur kim merak edenler için hem karakter hem de Muhteşem İkili Yağmur’un gerçek adı ve bilgileri sizler için araştırdık.

22.10.2018-15:43 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-15:38) Muhteşem İkili Yağmur Kim? (MKC’nin Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan Muhteşem İkili dizisinde Yağmur kim merak edenler için hem karakter hem de Muhteşem İkili Yağmur’un gerçek adı ve bilgileri sizler için araştırdık.

Muhteşem İkili Dizisi Yağmur Kim? Muhteşem İkili Yağmur’un Gerçek Adı Ne?

Perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanacağı duyumunu aldığımız Muhteşem İkili dizisi Yağmur, MKC’nin eşidir. Yağmur Mkc’nin sürekli etrafını kontrol etmesini, kontrol ederken de problemler çıkarmasını sevmediğinden MKC’den ayrılır. MKC onu hala unutamamıştır.

 Oğlu’nun annesi Yağmur’u hala sevmekte ve onu geri kazanmak için çabalamaktadır. Başarılı bir avukat olan Yağmur aşk ile bağlandığı MKC ile eski günlerdeki tadı yakalayamaz. Düzenli bir hayatı seven MKC, eşi Yağmur’u kazanmak için bakalım neler yapacak? Hep birlikte izleyip görelim. 

Öykü Karayel kimdir?

Ağustos 1990 doğumlu olan oyuncunun doğum yeri ise İstanbul.

Sanatçı Can Bonomo ile evli olan oyuncu 155 cm boyunda. Kendisi gibi oyuncu olan ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile o kadar benziyorlar ki ayırt etmek oldukça zor  Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu dalında aday olan Öykü Karayel, Kenter Tiyatrosu’nda oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümünde öğrenci iken seçmeler sonrası rol aldığı “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunla dikkat çekmeyi başarmıştır

öykü karayel ile ilgili görsel sonucu

Kuzey Güney” dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat vermiştir. 2014 yılında “Kara Para Aşk” dizisinde İpek karakterini canlandırmıştır. “Bulantı” adlı sinema filminin hemen ardından “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde Dilruba Hatun’a hayat vermiştir.

“Son Destan”, “Toz” adlı yapımların ardından Show Tv ekranlarının sevilen dizisi “Kalp Atışı” dizisinde başrolde yer almış ve Eylül adlı bir doktora hayat vermiştir. “Put Şeylere”, “İşe Yarar Bir Şey” adlı filmlerin ardından “Muhteşem İkili” dizisinde Mkc’nin eşi Yağmur karakteri ile de büyük beğeni alacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal