Muhteşem İkili Nilüfer Kim? (MKC’nin Kardeşi) Gerçek Adı Ne? Nilüfer Ve Barca

Muhteşem İkili dizisi Nilüfer kimdir, Muhteşem İkili Nilüfer’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, hangi dizide oynadı, boyu-kilosu kaç, sevgilisi kim sorularının cevapları yazımızda sizleri bekliyor.

11.10.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:53) Muhteşem İkili Nilüfer Kim? (MKC’nin Kardeşi) Gerçek Adı Ne? Nilüfer Ve Barca

Muhteşem İkili dizisi Nilüfer kimdir, Muhteşem İkili Nilüfer’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, hangi dizide oynadı, boyu-kilosu kaç, sevgilisi kim sorularının cevapları yazımızda sizleri bekliyor. 

Muhteşem İkili Dizisi Nilüfer Kimdir? Muhteşem İkili Nilüfer’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Barca ve MKC lakaplı iki polisin hikayesini konu alan Muhteşem İkili dizisinde MKC kod adlı Mustafa Kerim Can’ın kız kardeşi olan Nilüfer kendi iş yerini kurmuş akıllı, güzel, sözünü çekinmeden söyleyebilen bir kızdır. Sürekli abisi ile çatışma içerisinde olan Nilüfer, abisine karın da bu yüzden seni terk etti bence diye eleştirir.

 Nilüfer’i ilk gördüğü anda beğenen Barca ise Nilüfer’e aşık olur ancak Nilüfer ona yüz vermeye hiç de niyetli değildir. Abisiyle ilk defa aynı fikirde olduğunu söyleyen Nilüfer Barcadan uzak durmak için çabalasa da ilerleyen bölümlerde bu konuda o kadar da başarılı olamayacak. 

özge gürel ile ilgili görsel sonucu

Muhteşem İkili Nilüfer’in gerçek adı ise Özge Gürel. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanmış olan Börü dizisinde Gökçe Demir adlı bir pilota hayat veren oyuncu hakkında detayları sizlerle paylaşamaya devam edecek olursak;  1987, İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu aslen Silivrili. Lise yıllarında Silivri’de eğitim alan oyuncu, Beykent Üniversitesi Ticaret Bölümü nü kazanmasına rağmen bu bölümde eğitimini tamamlamamıştır.

Oyunculuk konusunda eğitim alan Özge Gürel, kamera karşısına Kızım Nerede adlı dizi ile geçmiştir. Kızım Nerede adlı dizide Zeynep karakteri ile seyirciyle buluşan oyuncu daha sonra muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Huzur Sokağı adlı dizide Melisa karakterine hayat vermiş olan oyuncunun yıldızının parladığı dizi ise Medcezir dizisi olmuştur. Bu dizide Ada karakteri ile seyirciden tam not almayı başarmıştır. 2014-2015 yılları arasında ise Kiraz Mevsimi adlı dizide kadın başrol oyuncusu olarak seyirci ile buluşmuştur.

Bu dizide Serkan Çayoğlu ile rol almıştır.1,69 boyunda olan oyuncu 56 kilodur. Börü dizisinde Gökçe Demir karakterine hayat vermiş olan Özge Gürel’in sevgilisi ise aynı dizide Kaya Ülgen rolü ile izleyiciyle buluşacak olan Serkan Çayoğludur. En son rol aldığı dizi ise yine Star Tv de yayınlanmış olan Dolunay adlı dizidir. Bu dizide Can Yaman ile başrolleri paylaşmış ve Nazlı karakterine hayat vermiştir. Annesi ev hanımı olan oyuncunun babası ise emeklidir. Oyuncu halen dans, şan, diksiyon dersleri almaya devam etmektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal