Muhteşem İkili Barca Kim? Barca’nın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Dizide iki polisin hikayesini hep birlikte izleyeceğiz. Barca ve Mkc lakaplı iki polisin hikayesini izleyeceğimiz Muhteşem İkili dizisi Barca kim, Muhteşem İkili Barca’nın gerçek adı ve bilgileri yazımızda.

23.10.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-16:36) Muhteşem İkili Barca Kim? Barca’nın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Dizide iki polisin hikayesini hep birlikte izleyeceğiz. Barca ve Mkc lakaplı iki polisin hikayesini izleyeceğimiz Muhteşem İkili dizisi Barca kim, Muhteşem İkili Barca’nın gerçek adı ve bilgileri yazımızda.

Muhteşem İkili Dizisi Barca Kim? Muhteşem İkili Barca’nın Gerçek Adı

Ekranların yeni dizilerinden olan Muhteşem İkili dizisinde Barca karakterini yakından tanıyacak olursak ilk olarak Barca’nın bir soyad olduğunu haırlatarak başlayalım istedim. Mert Barca işinde çok başarılı bir polistir.

 Mustafa Kerim Can yani Mkc ile hem çalışma prensipleri hem de karakterleri farklı olan Barca elindeki dosyanın Mkc’ye verilmesi nedeniyle Mkc ile araları açılır. Ancak bir uyuşturucu çetesini çökertme görevi etrafında birlikte çalışmak zorunda kalan Mkc ve Barca bu ortak amaç uğruna birlikte hareket etmek zorunda kalırlar.

Hedefleri ortak olsa da karakterleri o kadar zıttır ki görevlerini yapmakta zorlanırlar. Barca yıllar evvel eşinden ayrılmış biridir. Eşiyle şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrılan Barca gönlünü bu defa Mkc’nin kız kardeşi olan Nilüfer’e kaptırır. Ancak Nilüfer de abisi Mkc gibi Barcadan pek hoşlanmaz ancak barca da öyle kolay vazgeçecek bir karaktere sahip değildir.

Ä°lgili resim

En zor görevlere birlikte girmek zorunda kalan Barca ve Mkc arasında bitmek bilmeyen atışmaların dışında bu olay da sürekli konuşulacak. Bakalım Barca Nilüfer’i kendine aşık edebilecek mi? 

Muhteşem İkili Barca’nın gerçek adı İbrahim Çelikkol.

Peki İbrahim Çelikkol kimdir gelin birlikte bakalım. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterine hayat vermiş olan İbrahim Çelikkol, 1982 yılında İzmit’te dünyaya gözlerini açmıştır. Profesyonel modellik de yapmış olan oyuncu basketboldaki başarısıyla da adını duyurmuştur.

Basketbola veda eden ünlü oyuncu, 2012 İffet adlı televizyon dizisiyle dizi sektörüne adım atmıştır. Fetih 1453 adlı sinema filmiyle de seyirciden tam not almıştır. Ayper ve Süheyl Çelikkol çiftinin oğlu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu ile 2017 yılında evlenmiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal