Muhammet Uzuner: Hiç Senaryoyu Görmeden Bir İşi Kabul Ettim

Puhutv’nin yeni orijinal dizisi pandemik polisiye Gün On4, bu hafta seyircisiyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu Muhammet Uzuner projeye dair konuştu.

17.06.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-14:53) Muhammet Uzuner: Hiç Senaryoyu Görmeden Bir İşi Kabul Ettim

Yapımcılığını Meraklı Filmler’in üstlendiği Gün On4 dizisinin çekimleri ev ortamında gerçekleşti. Dizinin oyuncu kadrosunda ise sürpriz isimler yer alıyor.

Salgın döneminde ortaya çıkan ve film sektörü için yeni bir umut haline gelen ev ortamında film çekimine puhutv de katıldı. Pandemik polisiye türünde olan Gün On4, gündemi anlatan konusu ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizinin oyuncularından Muhammet Uzuner projeye dair sorularıyanıtladı.

Bir oyuncu olarak sıradışı bir deneyim yaşadığınızı düşünüyor musunuz?

Tabii ki düşünüyorum. Aslında bu yüzden kabul ettim. Hatta ömrümde ilk defa hiç senaryoyu görmeden bir işi kabul ettim. Çünkü çok ilginç olacaktı gerçekten de. Öyle de yaşadık zaten. Dolayısıyla Türkiye’de bir ilki yapıyoruz zaten ve bizim açımızdan da oyuncuların açısından da en azından benim açımdan da çok değişik bir serüven oldu, olmaya da devam ediyor.

Polisiye türü bu iş için zorlayıcı bir tür. Siz nasıl hissediyorsunuz?

Tabii ki zor ve merak uyandırıcı. Zaten bu sebepten benim çok ilgimi çekti. Bir de bu formatın içinde polisiye bir tür olması. Çünkü çok zor; sokağa çıkılamıyor, dışarı çıkılamıyor, karakterler karantina altında, meseleler nasıl çözülecek... O zaman da işte başka bir mecraya doğru gidiyoruz ve internet dediğimiz şeyin, sosyal medyanın hem avantajlarını hem dezavantajlarını konuşma fırsatı buluyoruz. Dolayısıyla polisiye olması bir kat daha ilginç kıldı meseleyi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal