Müge Dağıstanlı Kimdir?

TV8 ekranlarında 13 Haziran tarihinden itibaren hafta içi her gün magazin gündemini yorumlayacak olan Müge Dağıstanlı'nın hayatı merak konusu durumda. Peki, Müge Dağıstanlı kiminle evli, eşi kim?

28.03.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-09:58) Müge Dağıstanlı Kimdir?

Uzun bir aranın ardından Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel TV8 ekranlarında canlı bir şekilde hafta içi her gün magazinin nabzını tutup magazin olaylarını izleyicileri için yorumlayacak. Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında ve Müge Dağıstanlı'nın kocası Reha Erdoğan kimdir ne iş yapıyor soruları da bu aşamada merak konusu olmuş durumda. Uzun bir süre magazin programları sunmasının ardından ara veren ve deyim uygun gelirse kabuğuna çekilen başarılı televizyon sunucusu Müge Dağıstanlı tekrar ekranlara dönmüş durumda. TV8'de hafta içi her gün magazin programlarını yorumlayacak olan sunucu Müge Dağıstanlı'nın hayatı ise merak edilmiş durumda. İşte Müge Dağıstanlı hakkında merak edilen her şey...

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. 

Gazetecilik sektörüne Posta Gazetesi'nde başlayan Müge Dağıstanlı, yine burada köşe yazarlığı görevinde bulunmuş ve magazin müdürü olarak da görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışma hayatında bulunan Müge Dağıstanlı, bu çatı altında da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

MÜGE DAĞISTANLI TV'DE İLK NEREDE ÇALIŞTI?

2015 yılından bu yana sabah kuşağı programlarında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ekranlarda ilk defa Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan '2. Sayfa' ismini taşıyan programın sunuculuğunu da partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV ekranlarına transfer olmuştur.

SUNUCU MÜGE DAĞISTANLI ÖDÜL ALDI MI?

Şubat 2016 yılından itibaren yine Gülşen Yüksel ile beraber 'Renkli Sayfalar' ismini taşıyan magazin programını Kanal D ekranlarında izleyicilerine sunmaktadır. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in beraber sunmuş oldukları 'Renkli Sayfalar' isimli program 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde de 'Yılın En İyi Magazin Programı' olarak kabul edilmiştir.

MÜGE DAĞISTANLI EVLİ Mİ?

2017 yılında Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı, Reha Erdoğan ile evlendi. Müge Dağıstanlı'nın nikah şahitliğini ise Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay ve uzun sürelerdir birlikte televizyon programı yapmış olduğu Gülşen Yüksel yaptı.

Posta ailesinin ve çiftin yakınlarının katılmış olduğu nikah töreni dün Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal