Müge Boz Mert Fırat Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Güzel oyuncu Müge Boz, bir dergiye verdiği röportajda aynı reklam filminde rol aldığı Mert Fırat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boz'un açıklamalarının ardından İdil Fırat'ın ne söyleyeceği ise büyük merak konusu oldu.

20.07.2018-12:35 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-12:25) Müge Boz Mert Fırat Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Ünlü oyuncu Müge Boz, ünlü bir dergiye röportaj verdi. Röportaj esansında Müge Boz, aynı reklam filminde yer aldığı yakışıklı oyuncu Mert Fırat hakkında açıklamalarda bulundu.

Müge Boz, özgürlüğpğüne çok düşkün olduğunu ve kesinlikle kimsenin eline bakmayacağını dile getirdi. Evlenip koca parası yiyecek biri olmadığını da sözlerine ekledi.

'PAHALI ÇANTALAR YERİNE...'

Güzel oyuncu kendi parasını bugüne kadar kendisinin kazandığını belirttti. Boz, pahalı çantalar yerine DVD ve kitap aldığını, kendisini geliştirmeyi tercih ettiğini dile getirdi.

Müge Boz, İdil Fırat ile nikah masasına oturmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Mert Fırat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Reklam filmi için kamera karşısına geçtiği yakışıklı oyuncu Mert Fırat'ı öven Müge Boz, 'Mert'i aşırı çok seviyorum. Saatlerce sarılabileceğim türden bir sevgi bu! Süper bir insan.

'EGOSUZ PARTNER'

Her zaman setlerde birbirimize destek olmuşuzdur. Egosuz partner. Böyle yüksek enerjili, kaliteli ve eğitimli biriyle çalıştığım için çok şanslıyım. İkimiz de pozitif enerji doluyuz.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal