Müge Anlı'nın Programında Ortaya Çıkan İstismar Olayı Ağızları Açık Bıraktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşında olan Kardelen Budak hakkında ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Kardelen'in eniştesi tarafından istismara uğradığı öğrenildi.

27.04.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:44)

Küçükçekmece'de meydana gelen 5 yaşındaki minik kıza yapılan tecavüz haberinin ardından Müge Anlı'da 15 yaşındaki Kardelen Budak'ın başına gelenler ağızları açık bıraktı.

15 yaşındaki Kardelen Budak, teyzesinin evliliğini bitirdiği eşi eski eniştesi Mustafa tarafından kaçırıldı. Mustafa'nın Kardelen'e 12 yaşından beri tacizde bulunduğu öğrenildi.

BOŞANMALARININ ARDINDAN OLAYLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Müge Anlı ile Tatl Sert programında ortaya çıkan detaylar ise şaşkınlık yarattı. Kardelen Budak'ın anne ve babası, teyze Yaprak'ın doğum yapmasının ardından kızlarına ona yardımcı olması için gönderdi. 3 ay boyunca teyzesi ve eniştesi ile kalan Kardelen ailesinin yanına döndü. Yaprak ve Mustafa'nın boşanmasının ardından gizli kalmış olaylar gün yüzüne çıktı.

'BENİ NEREYE GÖTÜRÜYOR BİLMİYORUM'

Kardelen Budak, 22 Nisan Pazartesi günü kardeşinin okula götürmek için sabah 9'da evden çıktı. Kardelen, evden ayrılmasından kısa bir süre ailesini eski eniştesi Mustafa'dan aradı. Kardelen, telefonda 'Mustafa beni aldı ama nereye götürüyor bilmiyorum' dedi. Ailenin polise olayı bildirmesinin ardından yapılan incelemeler sonucunda Mustafa ve Kardelen son olarak Bodrum'da oldukları kamera kayıtlarında ortaya çıktı.

Kardelen Budak'ın teyzesi Yaprak, canlı yayına telefonla bağlanıp 'Ben hiç böyle bir şeyden şüphelenmedim. Ablam bana çocuklara baksın diye gönderdi Kardelen'i ama o göz koymuş. Ben anlayamadım hiç. Bodrum'da hiç tanıdığı yok. Kocamın babasına sorun o bilir. Benim üç tane yavrum var çok kötüyüm ben dünyamı yıktı benim. Eşimin beni aldattığını şüphelendim ama hiç ablamın kızı aklıma gelmedi' dedi.

KARDELEN, MÜGE ANLI EKİBİNİ ARADI

Eniştesi Mustafa tarafından kaçırılan ve 12 yaşından beri istismara uğrayan 15 yaşındaki Kardelen Budak, Müge Anlı ekibini aradı. Kardelen, ekibe 'Ben kendim isteyerek beraber gittim' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal