Müge Anlı’da Araştırılan Gülsüm Çınar Olayında Yeni Gelişme

Müge Anlı'da araştırılan Gülsüm Çınar olayında beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Çınar'ın kaybolmasında baş şüpheli olan kızı Ayşe Avcı, canlı yayında ağzından kaçırdıklarıyla herkesi şoke etti. Ayşe Avcı, 'Sacide dolayısıyla ben yakalanacağım' diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

03.09.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-16:28)

Gülsüm Çınar’ın kızı Ayşe Avcı, canlı yayın sırasında 'Sacide dolayısıyla ben yakalanacağım' sözlerini sarf etti. Avcı'nın ağzından kaçırdığı söz, ekran başındaki izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

92 yaşındaki Gülsüm Çınar, 22 Haziran 2016'da Ayşe Avcı'nın evinden köyüne gitmek üzere yola çıktı. Ancak Gülsüm Çınar akşam saat 19.00'a eve gelmeyince çocukları ve torunları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Gülsüm Çınar için başlatılan aramada hiçbir sonuç elde edilemedi. Bunun üzerine Gülsüm Çınar’ın torunu, 4 yıl sonra Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Gülsüm ninenin kaybolmasında baş şüpheli olan Ayşe Avcı ve eşi Mustafa Avcı da Müge Anlı’nın programına katıldı. Program sırasında Mustafa Avcı'nın, baldızının kızı Sacide Şeker ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Sacide Şeker ise eniştesi ile ilişki yaşadığı iddiasını Ayşe Avcı’nın ortaya attığını öne sürdü.

CANLI YAYINDA AĞZINDAN KAÇIRDI

Yaşanan tüm bu olaylar ekran başındaki izleyicileri şoke ederken, programın son yayınlana bölümünde yeni bir gelişme yaşandı. Ayşe Avcı'nın canlı yayında ağzından kaçırdığı söz hem izleyicilerin hem de rejinin dikkatlerinden kaçmadı. Avcı, konuşma arasında sırasında 'Sacide dolayısıyla ben yakalanacağım' diyerek üzerindeki şüpheleri arttırdı. Avcı'nın bu sözleri üzerine Müge Anlı WhatsApp ihbar hattını kilitlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal