Müge Anlı Sağlık Çalışanlarından Özür Diledi

Müge Anlı dünkü programında migren ağrısı için gittiği hastanede kendisine migren iğnesi yapmayan sağlıkçılar hakkında konuşmuştu. Anlı'ya gelen tepkiler üzerine ünlü gazeteci sağlıkçılardan özür diledi.

31.03.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-13:57) Müge Anlı Sağlık Çalışanlarından Özür Diledi

ATV'de dün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü gazeteci migren ağrısı ile hstaneye gittiğini ancak corona yüzünden arabasında iğne olmak istediğini söyledi. Ancak sağlık çalışanlarının verdiği tepkiyi beğenmediğini anlattı.

"KONUYU TAM OLARAK ANLATAMADIM"

Müge Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesi ile migren iğnesini hastane de değilde arabasında olmak istedi. Bu talebinin sağlık çalışanları tarafından kabul edilmediğini söyleyen Anlı “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. Anlatamıyorsun derdini. En son dedim ki inşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın. Gör bak nasıl oluyor” dedi. Müge Anlı’nın, sağlık çalışanlarına şiddeti meşrulaştırmaya çalıştığına yönelik bir çok tepki geldi.

Anlı bunun üzerine şu açıklamayı yaptı; “Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımızda, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal